Weber och Saint-Gobain

Vi hälsar vår nya kund Weber och Saint-Gobain välkomna, vi är ett av två bolag som fått uppdraget att sköta distributionen i Stockholmsregionen. För oss är det här en typ av kund som vi gillar att arbeta med. Nya utmaningar varje dag, tvära kast och flexibilitet för att möta slutkundernas behov. En distribution som tangerar mot budverksamhet, precis ett sådant uppdrag vi gillar och är duktiga på.

Ny Kranbil

Äntligen har vi fått vår nya kranbil. En Mercedes Actros 2536 med EEV motor. EEV är i dagsläget den absolut renaste dieselmotorn på marknaden, den har till och med samma utsläppsvärden som ett biogasdrivet fordon. Att transporter innebär belastningar för miljön är oundvikligt än så länge, men genom att alltid satsa på den senaste teknologin kan vi alla bidra till att minska vår påverkan avsevärt.

Den nya kranbilen lastar 11 ton och har flakmått på 6.90x2.55. Bilen är utrustad med en bakgavel och kran, kranen når lite drygt 17 meter och har en maximal kapacitet av ungefär 20 tonmeter. Med denna bil är vi flexibla och kan ta många olika uppdrag, allt ifrån kakelpallar, virkeslass, jord och sten i storsäck till bilar, lekstugor, takpannor mm. Har du ett behov kanske vi har en lösning, utmana oss!

Ny hemsida

Nu har vi uppdaterat vår hemsida med en ny layout samt
lagt till ett formulär för er som är intresserade av att bli
en av våra medarbetare.

ABC-Åkarnas mässa

Vi har ännu en ny kranbil på gång.
Vill ni se den innan vi tar den i bruk så går den att beskåda på
ABC-Åkarnas mässa 16-17 september.

Välkommna!

Nu är den här!

Nu har vi fått vår efterlängtade kranbil

Kranbil

Nu står vi i startgroparna med ett inköp av en kranbil som bl.a kommer att användas till distribution av gasol då vi fått förfrågan om detta av ett annat åkeri.

Ny hemsida

Nu är vår hemsida äntligen färdig och vi hoppas att ni finner den tilltalande

© 2010 Garpefält Åkeri AB